Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo słuchajcie mam dziwny problem, polega on na tym że na jednym z moich ulubionych for (po za MPC) nie mogę zakładać tematów i czasami gdy piszę posta to wywala mnie na stronę główną forum.

Specjalnie zainstalowałem opere bo tylko na niej czasami działa mi forum. Na IE i Google Chrome forum w ogóle mi nie działa.

W przypadku chrome pisze mi :

Brak odebranych danych

Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.

Oto kilka propozycji:

Załaduj ponownie tę stronę internetową później.

Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych.

Wiecie co może być przyczyną?

Dodam że nie mam żadnego bana ani blokady przez adminów na pisanie postów etc. Może coś mi blokuje dostęp do forum i można to jakoś odblokować?

Bardzo mi na tym zależy dlatego kieruję się z tym do was bo wiem że na was można liczyć i może ktoś to ogarnie.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

może masz zbugowane konto na tym forum

ipb czasami odmawia posłuszeństwa :>

zrób nowe konto i zobacz czy trybi, potem napisz do administracji że miałeś problem itp.

Opublikowano

Dodam jeszcze że forum jest podobne do MPC, wyłapałem jeszcze kilka innych błędów które tylko mi się przytrafiają, nie mogę wrzucić zdjęcia, napisać notę w statusie i dodawać komentarze do profili.

Raczej założenie nowego konta nic mi nie da z tego względu że nawet jak jestem nie zarejestrowany to forum mi nie działa :(

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

mozliwe że serwer forum ma słabe łącze i z powodu obciązenia czy złej konfiguracji tak działa

inną opcją jest że forum nie posiada licencji i pliki serwera zostały nieumiejętnie wyedytowane i ustawiona konfiguracja

pytałeś innych czy mają ten sam problem z forum na tamtym forum ? inne forum od rozwiązywania takich problemów jakoś się nie nadaje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na jakim serwerze jest forum?

@EDIT

benedekto_21553.jpg

Może pobierz jakieś wtyczki? powiedz mi, jakie masz łącze.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...